MATOLOGI 24 AUGUSTI 2019

Den 24 augusti går Matologi av stapeln för femte året i rad. Välkommen till Matologi – en kunskapsfestival för mat, hållbarhet och hälsa. Temat för årets Matologi är matsvinn.

Program 2019

I år sätter vi fokus på matsvinn längs hela livsmedelskedjan.

På Matologi möter du SLU-forskarna som kämpar för minskat svinn i jordbruket, som vet vad vi ratar i butiken eller skrapar av från tallriken och som har koll på vad som händer efter bäst före-datum. Du får också träffa myndigheter, företag och startups som arbetar med att minska matsvinnet och ta del av foodtech-innovationer på matsvinnsområdet.

Scenprogrammet bjuder på panelsamtal, föredrag och workshops med forskare, kockar, matexperter och aktörer från olika delar av livsmedelskedjan. På festivalens egen Farmers’ Market kan du köpa med dig produkter kopplade till årets tema. Det blir även aktiviteter för barn i alla åldrar.

Här kommer vi löpande att uppdatera med mer information om programmet för årets Matologi.

 

Matologi äger rum den 24 augusti kl 10-16 vid Norra Latin, Drottninggatan 71B, Stockholm. Fri entré. Välkommen!

Matologi 2018 (57 av 95)

Deltagare 2019

På Matologi kan du träffa forskare, företag, myndigheter och organisationer som på olika sätt jobbar med att minska svinn och förluster i livsmedelssystemet. Håll utkik här efter uppdateringar om årets deltagare.

Se deltagare
FoodFunding
Rescu
Forskartalt1200
PuffSamtalScen
FoodArea