Vill ditt företag vara en del av Matologi 2018?
Årets tema
: ”Mitt hållbara matval”

 

För fjärde året i rad är Matologi tillbaka! Den 25 augusti 2018 intar vi åter Norra Bantorget i Stockholm med vårt heldagsevent om mat, hälsa och miljö. Årets tema är ”Mitt hållbara matval” – för att du som konsument ska kunna göra kloka matval utifrån vilka frågor som är prioriterade för just dig. Nu har du chansen att ansöka om att vara en del av årets kanske viktigaste kunskapsfestival.

Arbetar ditt företag/organisation med exempelvis primärproduktion eller livsmedlesförädling? Verkar ni inom restaurangbranschen, med dagligvaruhandel, är ni en start-up eller offentlig aktör inom mat- och klimatområdet?


Nu finns det möjlighet att ansöka om att vara en del av Matologi 2018!

SLU efterfrågar en bra blandning av stora och små företag/organisationer och en stor variation och bredd på produkterna/tjänsterna.


ORGANISATIONER OCH FÖRETAG

Vi söker organisationer och företag som arbetar med t.ex. primärproduktion, livsmedelsförädling, restauranger, dagligvaruhandel, offentliga aktörer inom mat- och klimatområdet eller intresseorganisationer.

Organisationen/företaget ska vara verksam inom livsmedelsbranschen på något sätt, från primärproduktion, förädling, matlagning, konsumtion och restaurang till svinn och återföring till jorden.

 

FOODTECH

Vi eftersöker innovativa foodtech- och start-up-bolag som med entreprenörskraft och spännande idéer utmanar den traditionella livsmedelskedjan. Det kan handla om allt ifrån primärproduktion, förädling och matlagning till konsumtion, restaurang, svinn och återföring till jorden.

 

PRODUCENT

Är du producent av närodlade produkter eller andra livsmedel och varor kopplade till Matologis område och tror att du och ditt företag skulle passa in på Farmers Market är du välkommen med din ansökan.

SLU förbehåller sig rätten att välja aktörer för att skapa mångfald på Matologi gällande produkttyper, primärproduktion, koncept, bransch, storlek på företag, kultur och ursprung. Viktigt är förstås att ni precis som vi jobbar för ett hållbart livsmedelssystem.


KONTAKTA OSS!

Hör av dig till matologi@slu.se om du vill veta mer.